For Rent

Coen

COEN, het nieuwste flexibele werkconcept van Amsterdam heeft zojuist zijn deuren geopend. COEN maakt flexibel werken spannender, leuker en efficiënter. Iedere professional in zakelijke dienstverlening kan in COEN terecht voor het huren van een werkplek, een vergaderruimte of spreekkamer wanneer dat nodig is. Is dat zo bijzonder? Nee. Maar de omgeving waarin wordt gewerkt en de uitstraling van COEN zijn dat wel.

Er is al een compleet ingerichte werkplek beschikbaar voor € 300,- per maand.
 

Sm@rt offices

SM@RT offices zijn professionele flexibele ingerichte kantoorunits vanaf 25 m2 tot 200 m2. Het ideale kantoor voor de startende en zakelijke ondernemer. In SM@RT offices deel je de gemeenschappelijke faciliteiten met elkaar waardoor je alleen de ruimte huurt die je ook daadwerkelijk nodig hebt. Diverse vergader- en meeting ruimten zijn on demand te gebruiken.
 

Offices

Met de Offices bieden wij je een eigen vleugel of kantoorverdieping van 200 m2 tot 2.000 m2. De vrij indeelbare kantoorruimten met ruime afmetingen lenen zich prima voor cellenkantoren, een kantoortuin of een call centre. Een werkvloer kan naar eigen wensen worden ingericht, uiteraard passend bij de werkprocessen van je eigen organisatie.

Turnkey oplevering behoort ook tot de mogelijkheden. Op basis van jullie eigen situatie en wensen wordt dan een inrichtingspakket ontwikkelt. Denk hierbij aan de vloerafwerking, scheidingswanden, speciale vaste inrichting zoals pantry’s, databekabeling en beveiliging.

Tevens wordt gezorgd voor alle benodigde aanpassingen van de technische installaties die de inrichting met zich brengt. Ons team van specialisten staat voor je  klaar en bewaakt het budget, de opleverdatum en kwaliteit.

De kantoorvloeren zijn te huur vanaf € 145,- per m2 per jaar.