Contact &
bereikbaarheid

Voor vrijblijvende informatie of een bezichtigingsafspraak, kun je contact opnemen met de servicedesk van Verwey Vastgoed in het Coengebouw op 020 747 02 50 of op servicedesk.amsterdam@verweyvastgoed.nl.

Coen
offline


Coengebouw
Kabelweg 37
1014 BA
Amsterdam
Tel: 020 747 02 50

map
 

De Kabelweg

ligt in het Sloterdijkgebied, binnen de ring van Amsterdam, in Stadsdeel West. Het maakt onderdeel uit van Westpoort, het grootste aaneengesloten bedrijventerrein van Nederland.

In 2014 is Westpoort verkozen tot beste bedrijventerrein van Nederland!

COEN met auto


Met de auto ben je direct op de westelijke ring A10 en daarmee heeft u meteen de aansluiting richting de COENtunnel en het zuiden van Amsterdam. In onze parkeergarage is genoeg ruimte om je auto te parkeren.

COEN met OV


Een bushalte bevindt zich tegenover de ingang van het gebouw en iedere tien minuten brengt Stadsbus 36 u in 6 minuten naar station Sloterdijk. De bovengrondse metrolijn met het station Isolatorweg ligt op 4 minuten loopafstand. Deze lijn loopt bijna parallel aan de spoorlijnen en daardoor langs veel NS stations in Amsterdam.

COEN met voet


Het station Sloterdijk ligt op 8 minuten loopafstand. Sloterdijk is het op een na grootste station van Amsterdam en heeft diverse winkelvoorzieningen zoals AH to go, AKO, De Broodzaak, ETOS en Starbucks.
 

succes is in COEN_

Disclaimer


Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan EVI COEN Sarl niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. EVI COEN Sarl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of (on)bereikbaarheid van de website.